Sinds 1968 maken wij Radiatorbekledingen in moderne en klassieke interieurs zonder warmte verlies. Dit betekent exact maatwerk voor een optimale warmte circulatie en degelijke constructies i.v.m. temperatuursverschillen. 

In 1968 is Haver Sr. gestart met het bedrijf door Radiatorbekleding te importeren van uit Duitsland. In die tijd was het in Duitsland verplicht de radiatoren in openbare ruimtes af te schermen i.v.m. de hitte. Men kon zich vroeger aan radiatoren verbranden want deze gietijzeren radiatoren werden bloedheet. Tegenwoordig worden de radiatoren niet meer zo heet dat je je er aan kunt branden.

KEAN Interieur MaatwerkNa het product succesvol in de Nederlandse markt geïntroduceerd te hebben begon Haver Sr. een eigen product te ontwikkelen voor de Nederlands markt. De Duitse smaak is namelijk niet de Nederlandse smaak. Men had in Nederland behoefte aan lange, panelen zonder onderbrekingen. Haver sr. Heeft toen een uniek systeem ontwikkeld met hardhouten lijsten en daarachter stalen hoekprofielen. Dit staal heeft 2 functies t.w. het stabiel houden van het paneel (die slechts met 2 voetjes en een veer overeind gehouden kan worden) en het strak houden van het rotan. Iedereen weet dat je rotan strak kan maken door het eerst nat te maken, maar niemand kon de garantie geven dat het rotan ook tientallen jaren strak kan blijven. KEAN wel! 

Slap rotan in een Radiatorbekleding doet afbreuk aan het product en is erg lelijk.

Deze succesvolle ontwikkeling is de basis van ons stabiele familie bedrijf. Kwaliteit mag wat kosten als het dan ook maar goed is. Wij hebben veel klanten diverse keren, tot het bejaardentehuis aan toe, in mogen richten. De opmerking die wij regelmatig horen is dat het niet goedkoop is maar wel goed, kennissen hebben het ook maar daar ziet het er al niet meer uit! 

Waar de meesten de fout in gaan is dat het niet een kast om de radiator is maar een kast om een warmte bron. Door de grote temperatuursverschillen werken alle materialen. Samen met onze leverancier in Duitsland, wij importeren nog een deel uit Duitsland, hebben wij laten onderzoeken door gerenommeerde bureaus hoe wij zonder (of met zo min mogelijk warmte verlies) een radiator weg kunnen werken. Daaruit kwam dat er een opening aan de onderzijde moet zijn voor de koude luchtaanvoer en een opening aan de bovenzijde voor de warmelucht afvoer. Deze openingen zijn afhankelijk van de situatie en de radiatoren en worden ter plekke door onze specialisten berekend. Er mogen absoluut geen gleuven en/of gaten in het bovenblad gemaakt worden.
Voor meer info bel: (055) 5 218 418 of
WhatsApp  (06) 36115473

Bekijk hier voorbeelden van onze radiatorbekleding

Back to top