Radiatorbekleding

KEAN Interieur MaatwerkKEAN Interieur MaatwerkKEAN Interieur Maatwerk

Radiatorbekleding Design

KEAN is sinds 1968 gespecialiseerd in het, op een warmte technisch verantwoorde manier, weg werken van "lelijke radiatoren" in zowel moderne als klassieke interieurs. Zoals u zult zien zijn wij niet gebonden aan 1 stijl maar passen wij ons aan, aan de stijl van u! Dus uw eigen ontworpen Radiatorbekleding. 

 


Ook Design radiatorbekledingen kunnen wij voor ieder interieur verzorgen naar u eigen wens of door ons ontworpen. Staal, RVS, Glas, Marmer niets is ons vreemd. 

Panelen van maximaal 300 cm uit 1 deel, natuurlijk verstevigd aan de achterzijde met een stalenconstructie!

KEAN Interieur Maatwerk
Uw interieur is ons uitgangspunt.

Van af het begin verwerken wij Rotan webbing in onze radiatorbekleding panelen. Dit natuurlijke materiaal leent zich prima voor een radiatordecoraties mits goed verwerkt. Door onze unieke constructie (meestal een stalenframe aan de achterzijde) en ons gespecialiseerde productie methode kunnen wij panelen maken van maximaal 3,7 meter met strak webbing. Wij werken overigens al jaren voor diverse interieur architecten en inrichters als Bergers Interieurs en Geesterpoort in Alkmaar.

KEAN Interieur MaatwerkRadiatorbekleding Trend 

Zoals u zult zien zijn wij niet gebonden aan 1 stijl maar passen wij ons aan, aan de stijl van u! Uw interieur is ons uitgangspunt. Door ons specialisme ontwerpen wij decoraties die perfect passen in de trends van het moment. 30 Houtsoorten, gematteerd spiegelglas, naturel rotan, oud gemaakt lakwerk zijn maar een paar voorbeelden. En alle radiatorbekledingen zo gemaakt voor een soms betere warmtecirculatie zonder lelijke openingen in de vensterbank.

 

 

 

Voor meer info – klik:

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
of

 055 – 5 218 418 
of
WhatsApp 
 
 06 – 36 11 54 73

Bekijk hier nog meer voorbeelden van onze radiatorbekleding

Back to top