Veel gestelde vragen

Jullie komen helemaal uit Apeldoorn om een maatwerk product te maken?

Ja, dit kan door onze landelijke aanpak. Wij combineren altijd diverse klanten op onze routes, u hoeft dus niet bang te zijn dat u meer zou moeten betalen dan iemand in Apeldoorn. Wij werken 2 tot 4 x per week in de Randstad.

Waarom zijn jullie duurder dan bijvoorbeeld de Gamma of mijn timmerman die ook een radiator kan ombouwen?

Ons maatwerk in een zeer hoge kwaliteit, afgelakt met een 2 componenten lak en gemonteerd is een ander product dan standaard product van een bouwmarkt. Onze decoraties kunnen wel 20 tot 30 jaar meegaan, dus uiteindelijk zijn wij niet duurder en soms zelfs goedkoper!

Er moeten toch gleuven/openingen in de vensterbank?

Nee, wij gebruiken andere openingen die wij berekenen naar aanleiding van u radiator en de plek waar deze staat. Bij hoge uitzondering zijn gleuven/openingen nodig in de vensterbank. U krijgt dus een mooie brede vensterbank zonder lelijke gleuven en of roosters.

De Gamma, Praxis, Karwei hebben van die kant en klaar pakketten?

Ja dat klopt, echter een Radiatorombouw is exact maatwerk. Indien u geen warmteverlies wilt hebben komt er wel iets meer bij kijken dan een standaard pakket. Over assortiment en kwaliteit maar niet te spreken.

Mijn interieurbouwer/aannemer maakt ook ombouwen en tv-liftkasten?

Dat klopt maar wij maken sinds 1968 radiator ombouwen en hebben er inmiddels duizenden gemaakt. 
tv-liftkasten maken wij sinds 2000. Wij overtuigen u graag waarom een keuze voor ons ook goed of misschien wel beter kan zijn.

Mijn architect kent u niet?

Ondanks onze jarenlange werkzaamheden met Radiatordecoraties zijn wij helaas niet in staat om ons en onze producten aan iedereen bekend te maken. Wij maken graag een afspraak met uw architect en geven u graag referenties bij u in de buurt.

MDF is toch goedkoop?

Ja, je hebt MDF wat goedkoop is maar wij gebruiken eerste kwaliteit MDF wat duurder is. Het blijft een mooi materiaal wat helaas altijd gaat werken bij een radiator. Wwij hebben hier een speciale constructie voor ontwikkeld. Ook zal het kale/ruwe MDF in kleur gebracht moet worden. Vooral de gefreesde zijdes en profielen worden door ons glad gemaakt met veel schuren en diverse laklagen waarvan de laatste een hoogwaardige 2 componentenlak is dat jaren een strakke uitstraling behoudt.

Rotan gaat toch altijd zo lelijk slap hangen bij een radiator?

Ja, maar KEAN heeft een speciale methode gevonden, dat ons in staat stelt panelen uit 1 deel te maken met strak rotan. Onder andere de stalenconstructie achter onze panelen helpen hier aan mee.

Wat kan er eigenlijk fout gaan bij een radiatorombouw?

Helaas kan er veel fout gaan bij een maatwerk product om een warmtebron. Ook bij ons gebeurt dat, waar mensen werken worden fouten gemaakt. Centimeters verkeerd gemeten heeft tot gevolg warmte verlies. Echter door onze eigen productie, spuiterij en montage zullen wij de fout per direct oplossen, zodat u alsnog een goed en warm gevoel aan ons overhoudt.

Kortom: U bent gegarandeerd van een hoogwaardig product met een optimalisatie van de warme luchtstroom van uw radiator.
Wij hopen dat wij u hiermee kunnen uitnodigen contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende afspraak/offerte bij u thuis of in uw bedrijf.

Meer info of vrijblijvende offerte? Klik dan snel hier

of 

Voor meer info - klik:
 055 – 5 218 418 
of
WhatsApp 
 
 06 – 36 11 54 73

 

De directie Wibo Haver

Back to top