Een paar woorden over ons

Sinds 1968 maken wij Radiatorbekledingen in moderne en klassieke interieurs zonder warmte verlies. Dit betekent exact maatwerk voor een optimale warmte circulatie en degelijke constructies i.v.m. temperatuursverschillen. Bekijk hier voorbeelden van onze radiatorbekleding

Tegenwoordig gebruiken onze specialisten deze kennis ook om maatwerkkasten te maken die samen met de klant ontworpen worden. Een actueel product, waar wij ook veel ervaring mee hebben, zijn de maatwerkkasten met TV-lift, ofwel TV liftkast. Doordat de TV's steeds dunner zijn kunnen wij d.m.v. een TV-lift zeer efficiënte en onopvallende kasten maken waarin de TV in weg zakt als je op een knop drukt. De TV kan zelfs in de juiste kijkhoek gesteld worden als men TV wil kijken. Wij gebruiken diverse liften afhankelijk van de grote van de TV en uw wens.

KEAN Interieur MaatwerkDe TV's worden steeds groter, en over smaak valt te twisten, maar door onze ervaring kunnen wij die grote "zwarte vlakken", die absoluut niet in harmonie zijn met uw interieur, in een onopvallende en multifunctionele kast wegwerken. De kast wordt ter plaatse met u ontworpen afhankelijk van uw TV, uw interieur en uw wensen. Natuurlijk wordt alles door onze eigen specialisten geregeld zoals de detailtekening, eventueel de aanschaf dan wel advies van de TV, het type TV lift, de uiteindelijke productie en installatie van de kast inclusief het ophangen van de TV en het aansluiten van de TV en andere apparatuur. Bekijk hier de voorbeelden van onze TV-liftkasten 

Voor meer info – klik:
 055 – 5 218 418 
of
WhatsApp 
06 – 36 11 54 73

Maatwerk met uw interieur als uitgangspunt

Wij ontwerpen, produceren en monteren zelf radiatorbekledingen, maatwerkkasten en TV kasten precies passend bij de stijl van uw interieur. Natuurlijk in elke gewenste materiaalsoort. Onze Radiatorbekledingen blijven, ondanks de grote temperatuur- verschillen, door onze uitgekiende en doordachte constructies tientallen jaren strak en mooi. Daarnaast zorgen deze constructies ervoor dat u altijd eenvoudig bij u radiator kunt. Betere warmte circulatie met dichte vensterbanken en/of dichte decoratieve panelen............dat kan met de specialisten en ervaring van KEAN!

Vraag het de vakman!

Deze site is slechts een eerste kennismaking, middels het contactformulier op deze site krijgt u een advies op maat. Wij werken vanzelfsprekend door heel Nederland en werken met en voor diverse architecten, aannemers, interieuradviseurs en woninginrichters. Voor referenties bij u in de buurt kunt u ook contact met ons opnemen.

Specials

Voor meer info – klik:
 055 – 5 218 418 
of
WhatsApp 
 
 06 – 36 11 54 73

Back to top