Garantie

KEAN onderscheidt zich door:

Specialisme/know-how!

Wij zijn, sinds 1968, gespecialiseerd in het maken van maatwerkkasten en het wegwerken van radiatoren (radiatorbekleding) zonder dat daarbij de kostbare warmte verloren gaat.
Wij ontwerpen, maken, spuiten en monteren met onze eigen mensen.

Ervaring en degelijkheid!

Duizenden meters Radiatorbekledingen bij even zoveel klanten door heel Nederland en België hebben ons wijzer gemaakt en ons product tot een zeer hoge kwaliteit gebracht. Wij hebben speciale constructies ontwikkeld die zorgen dat het MDF en hout niet gaat werken bij de radiator en dat u op een eenvoudige manier de radiatorbekleding weg kunt halen. Geen enkele radiatorbekleding is gelijk en altijd weer komen wij voor verassingen te staan die onze ervaren mensen altijd goed op kunnen lossen.

Assortiment!

Wij hebben niet één stijl maar wij passen ons aan aan het interieur en huis waar wij zijn. Dit betekent dat wij ons thuis voelen in klassieke als moderne interieurs. Wij werken in moderne interieurs o.a. met glas, marmer, RVS, staal en natuurlijk MDF in bijvoorbeeld hoogglanslak. In klassieke interieurs werken wij o.a. met 35 houtsoorten met diverse profielen afgewerkt, “strak” rotan- panelen met of zonder ornamenten en natuurlijk MDF afgelakt met hoogwaardige 2-componenten lakken in bijvoorbeeld een Farrow & Ball kleur, Flamant kleur, White-Wash of de laatste kleuren van Flexa en Histor.

Flexibiliteit!

Wij kunnen natuurlijk zelf een ontwerp maken echter als u of uw architect een ontwerp hebben zullen wij kijken of wij dit kunnen verwezenlijken met de door ons gestelde kwaliteitseisen. Ook werken wij voor aannemers en diverse gerenommeerde interieurinrichters zoals Veldhoven Interieurs te Bilthoven, Geesterpoort te Alkmaar, Van der Plank Interieurs te Gorinchem, Sunny Home te Amsterdam. Zie ook onze pagina “Links”.

Meer info of vrijblijvende offerte
Klik dan snel hier 

Of - klik:
 055 – 5 218 418 
of
WhatsApp 
 
 06 – 36 11 54 73

 De directie Wibo Haver

Back to top